Kleintje Bieb
Iedere tweede dinsdag is er Kleintje Bieb in het muzieklokaal. Hier kunnen ouders met jonge kinderen uit Peize en omringende dorpen elkaar op een ongedwongen manier ontmoeten. Opa’s en oma’s zijn ook van harte welkom. Voor de kinderen van 0 tot 4 jaar is er een prachtig speelruimte ingericht. Kleintje Bieb wordt georganiseerd door de Bibliotheek en is geopend van 9.30 tot 11.00 uur. Voor koffie, thee en fruit vragen we een kleine bijdrage, naar eigen inzicht en draagkracht. Voor meer informatie, neem contact op met Marloe Brans.

Begeleide ouder-kind speelgroepen Visje in het Water
De speelgroep is voor ouders met kinderen van 4 tot 30 maanden.
In het drukke leven van alledag is er niet altijd tijd om rustig naar je kind te kijken. In de speelgroep gaat je kind op onderzoek in een uitdagend ingerichte speelruimte, terwijl jij het aandachtig volgt op deze ontdekkingstocht. De begeleider laat je zien in welke ontwikkelingsfase je kind sociaal, emotioneel en motorisch zit. Hierdoor ga je verrassende, nieuwe dingen zien.
Je krijgt handvatten om thuis een interessante speelruimte in te richten en leert (nog) respectvoller communiceren met je baby of dreumes. Dat geeft rust en ruimte!
De speelgroepen vinden plaats in rondes van acht speelochtenden en twee gespreksavonden. Tijdens de avonden krijg je informatie over de visie, kun je ervaringen uitwisselen met andere ouders en is er gelegenheid om eigen vragen in te brengen. Ze starten ieder jaar in januari, april en september.  Voor meer informatie klik hier of kijk op de Facebookpagina van Visje in het Water.