Dorpshuis Peize beschikt over diverse zalen. Deze zalen zijn beschikbaar voor verhuur voor individuen of organisaties die activiteiten willen ontwikkelen die beantwoorden aan de doelstelling van het dorpshuis. De zalen worden niet verhuurd aan particulieren voor feesten en partijen. De huurtarieven vindt u hier. Voor meer informatie over beschikbaarheid en reserveringen kunt u contact met het dorpshuis opnemen.

Grote Zaal
De grote zaal is geschikt voor beweegactiviteiten. Met zijn oppervlakte van bijna 150 m2 is er genoeg ruimte voor dans, yoga of een orkest. Er is ook een spiegelwand aanwezig. Opgemerkt moet worden dat er geen verkleed- en douche faciliteiten zijn. In deze zaal kunt u ook de grotere bijeenkomsten organiseren. Voor een informatieavond of een lezing is een geluidsinstallatie en een beamer beschikbaar en afhankelijk van de inrichting is er ruimte voor 50 tot 80 personen.
Kleine Zaal
De kleine of creatieve zaal kan ingericht worden voor maximaal 50 personen. Ook hier is een projectiescherm, zodat u gebruik kan maken van de beamer. Deze zaal is uitermate geschikt voor creatieve activiteiten vanwege het keukenblok en de afdekplaten voor over de tafel. Maar ook andere cursussen als Spaans of EHBO vinden hier een plezierige ruimte
Biljartzaal
De biljartzaal is natuurlijk ingericht om te biljarten. Er staan 2 kwaliteitsbiljarts welke per dagdeel te huur zijn. Maar ook het dartbord hangt er en vergaderingen tot 20 personen of een klaverjasavond kunnen ook prima hier plaatsvinden.
Muziekzaal
In de muziekzaal zijn geluidsapparatuur en instrumenten te vinden, maar ook deze zaal blijft multifunctioneel. De oppervlakte is iets groter dan de creatieve zaal, maar voelt intiemer vanwege het lagere plafond. Er is o.a. een mengpaneel en verrijdbare piano aanwezig.

Wilt u een zaal huren?

Neem contact op